موضوعات
آمار
کل مطالب : 51
کل نظرات : 0
آمار کاربران
افراد آنلاین : 2
تعداد اعضا : 0
آمار بازدید
بازدید امروز : 362
بازدید دیروز : 284
ورودی امروز گوگل : 0
ورودی گوگل دیروز : 1
آي پي امروز : 29
آي پي ديروز : 54
بازدید هفته : 695
بازدید ماه : 2,235
بازدید سال : 19,549
بازدید کلی : 21,351
اطلاعات شما
آی پی : 35.168.110.128
مرورگر :
سیستم عامل :
امروز : چهارشنبه 26 مرداد 1401
میزکار
مطالب پربازدید
- آشنایی با ماهی حسون
- لوگوی آرمان جنوب و تحفه
- ماهی یال اسبی
- ماهی شوریده و خواص آن
- شرکت پروتئین آرمان جنوب باحضور آقای واحدی مجری
- مجله خبری ۱
- خواص ماهی تیلاپیا را بهتر بشناسید
- آشنایی با ماهی سلطان ابراهیم یا حمیرو،حَمرا،سرخو کوچک
- آشنایی با ماهی گیدر یا ماهی تن
- آشنایی با سفره ماهی ها + تغذیه و نحوه شکار سفره ماهی
لینک دوستان
مطالب تصادفی
جدید ترین مطالب
- فرآوری و بسته بندی میگو
- آشنایی با ترموگراف دما و رطوبت
- چگونه مصرف آبزیان باعث سلامتی انسان می شود ؟
- طرز تهیه میگو سوخاری (ویدیو)
- آشنایی با سازمان غذا و دارو
- نمایی از بسته بندی ماهی طلال توسط پرسنل آرمان جنوب
- برش سفره ماهی
- آشنایی با ماهی طلال
- لوگوی طلایی
- حضور آقای واحدی مجری تلویزیون در شرکت پروتئین آرمان جنوب
در تاریخ : 15 / 12 / 1400 ساعت: 22:11 توسط : m.gh.raician

ویژگی گوشت ماهی مارلین ، یکی از ماهی های صنعتی ماهی مارلین است. این ماهی در آب های دریای عمان، خیلج فارس و اقیانوس هند قابل صید است. این ماهی معمولا برای کنسرو استفاده می شود. اما دیده شده این ماهی به صورت بسته بندی نیز به فروش برسد
تعداد بازديد : 41
برچسب ها : ماهی بلک مارلین(نیزه سیاه) , ماهی بلک مارلین , ماهی مارلین , ماهی نیزه سیاه , ماهی عمقزی , روش قلاب گیری , آرواره , فراورده های دریایی , ماهی , پرسنل آرمان جنوب ,
ادامه مطلب