-
26 / 06 / 1401
-
23:32
-
33 بازدید
-
11 / 06 / 1401
-
2:44
-
49 بازدید

آشنایی با ماهی سی باس یا باراماندی
ماهی Lates calcarifer که در آسیا به نام باس دریایی ( سی باس ) و در استرالیا باراماندی شناخته می شود ، یکی از اعضاء بزرگ خانوادهLatidae است ، که قادر به تحمل محدوده شوری بالایی بوده(Euryhaline) و پراکنش آن ، از منطقه غرب اقیانوس هند تا اقیانوس آرام از خلیج فارس تا چین ، تایوان ، پاپوا گینه نو و شمال استرالیا گزارش شده است . باراماندی در دسته ماهیان کاتادروموس ) فرو رو ( تقسیم بندی می شود که در فصل تولید مثل ، محل زندگی خود در آب های شیرین و لب شور را ترک گفته و به آب های شور دریایی ( غالباً در دهانه خوریات ) مهاجرت می نماید .
بقیه در ادامه مطلب....
-
26 / 05 / 1401
-
9:18
-
44 بازدید

-
28 / 02 / 1401
-
2:0
-
135 بازدید
ماهی طلال جزو خانواده تن ماهیان است .گوشت ماهی طلال طعم عالی و مزه خوبی دارد . گوشت آن نرم و سفید رنگ است . تیغ و استخوان آن کم و به راحتی جدا می شود. .دارای ویتامین های گروه B، ویتامین C، آهن، فسفر، کلسیم، منیزیم، امگا3 و سلنیوم است. از ویژگی های این ماهی می توان به جلوگیری از سکته های مغزی و ارتباط با تصلب شرائین اشاره کرد. ماهی طلال از جمله ماهیان استخوانی، با ارزش اقتصادی بالا در جنوب ایران محسوب می شود.یکی از ماهی های پرطرفدار هرمزگان به شمار می آید و مصرف آن متداول است.
⛔⛔⛔بقیه در ادامه مطلب⛔⛔⛔
-
08 / 01 / 1401
-
21:39
-
64 بازدید

ماهی ها به همراه بی مهرگان، دوزیستان، خزندگان، پرندگان و پستانداران شش گروه اصلی جانوران را تشکیل می دهند. ماهی ها گونه و انواع مختلفی دارند که هرکدام زیبایی و ساختار شگفت انگیز خودشان را دارند.
در این بخش دانستی های جالبی درباره ماهی ها خواهیم گفت با ما همراه باشید.
-
06 / 01 / 1401
-
18:23
-
81 بازدید

🐟فواید و خاصیت شگفت انگیز ماهی ساردین🐟
◀خواص سلامتی ساردین، شامل حفظ سطح قند خون، حفظ سلامت روانی، ارائه مواد معدنی و ویتامین ها به بدن، کاهش التهاب، جلوگیری از بیماری های قلبی و کمک به کاهش وزن است ، اما این تنها فواید و خواص ماهی ساردین خوشمزه نیست دیگر مزایای سلامتی اش، شامل؛ تقویت پوست، تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش خطر دژنراسیون ماکولا است که در این بخش بیشتر به آنها خواهیم پرداخت.
-
04 / 01 / 1401
-
19:4
-
68 بازدید

طرز تهیه ماهی شوریده خوشمزه
ــــــــــــــــــــــــــــ
ماهی نقش مهمی در مبارزه با گرسنگی و سوء تغذیه در تمام نقاط جهان داره. شاید یکی از اصلی ترین دغدغه ها امروزه عدم دسترسی به ماهی تازه اس. شوریده ماهی سرخ شده نه تنها منبع پروتئین عالی و چربی های سالمه، بلکه منبع منحصر به فردی از مواد مغذی ضروری هم هست. این مواد شامل اسیدهای چرب امگا 3 با زنجیره طولانی، ید، ویتامین D و کلسیم هستن.
-
15 / 12 / 1400
-
22:11
-
96 بازدید

ویژگی گوشت ماهی مارلین ، یکی از ماهی های صنعتی ماهی مارلین است. این ماهی در آب های دریای عمان، خیلج فارس و اقیانوس هند قابل صید است. این ماهی معمولا برای کنسرو استفاده می شود. اما دیده شده این ماهی به صورت بسته بندی نیز به فروش برسد
-
15 / 12 / 1400
-
21:44
-
108 بازدید

🐟ماهی گالیت🐟 یکی دیگر از ماهیان محبوب خلیج فارس میباشد و ماننده ماهیان دیگر دارای ارزش غذایی بسیار بالایی است . و اکثر ترکیبات مورد نیاز برای سلامت بدن را در خود دارا است . گوشت ماهی گالیت ، لطیف و سفید. میزان خار و استخوان ان بسیار کم و به راحتی جدا می شود . گالیت سرشار از کلسیم، ویتامین های A و D و ویتامین B12 میباشد . همچنین ماهی گالیت حاوی مقدار مناسبی آهن بوده که برای درمان کمخونی بسیار مهم است. گوشت این ماهی به دلیل دارابودن ویتامینها و مواد معدنی ضروری بدن جهت تقویت و سلامت پوست و مو کارآمد و موثر میباشد. گالیت منبع غنی از ویتامین A است که مصرف آن به خوبی بینایی را بهبود بخشیده و به دلیل دارابودن اسیدهای چرب امگا3 گردش خون و قلب را نیز تقویت میکند.
-
09 / 12 / 1400
-
22:48
-
111 بازدید

محل صید آبهای خلیج فارس و دریای عمان
نوع شناور صیادی: کشتی های مجهز به سیستم انجماد و نگهداری
عمل آوری به صورت کامل
انجماد در دریا و در کشتی بلافاصله پس از صید
سیستم انجماد- تونل، پلیت فریز
کیفیت عالی(کنترل کیفیت شده توسط شرکت)
سایز: XL- L-M- S
-
26 / 11 / 1400
-
5:32
-
118 بازدید

آبزیان دریایی به دلیل نوع سبک زندگی و نحوه تغذیه در آب های آزاد ، سرشار از املاح معدنی هستند. این املاح برای رشد و نمو ارگان های اصلی بدن نظیر قلب ، مغز ، ماهیچه ها و … ضروری می باشند. میگو دریایی همانند سایر آبزیان ( نظیر ماهی و لابستر) از این قاعده مستثنی نیست و درباره خواص شگفت انگیز آن ، بررسی های بسیاری در سراسر دنیا انجام شده و مقالات زیادی در مورد آن به ثبت رسیده است.
-
30 / 10 / 1400
-
7:56
-
118 بازدید

ماهی قزلآلا یا trout از نوع ماهیهای سردآبی و از خانواده ماهيان آزاد است و در زیرگروه ماهی های آزاد جای گرفته و از گرانبهاترين ماهيان ورزشی بشمار ميروند....ادامه مطلب
-
18 / 09 / 1400
-
20:5
-
113 بازدید

ماهی زبان از خانواده کفشک ماهیان میباشد .ماهی زبان یکی از ماهیان محبوب و پر طرفدار خلیج فارس میباشد . این ماهی نام انگلیسی Largescale tonguesole ونام های بومی زبان، کفشک زبان گاوی شناخته میشود اما به ماهی زبان شهرت دارد . ماهی زبان منبع کلسیم، ویتامینهای A و D و ویتامین B12 میباشد. دارای امگا 3 و مقادیر بالای سلنیوم است. مناسب برای: بهبود گردش خون و قلب، تقویت سیستم عصبی، سلامت پوست و مو. به دلیل پروتئین بالا به کودکان و زنان باردار نیز پیشنهاد میشود. جهت کاهش ابتلا به سرطان نیز توصیه شده است. به دلیل دارا ابودن ویتامینهای گروه B در افزایش فعالیت سلولهای مغزی و کاهش اختلالات حافظه موثر میباشد . مصرف این ماهی به دلیل پروتئین بالا به کودکان و زنان باردار نیز پیشنهاد میشود. همانگونه که ذکر شد گوشت ماهی زبان دارای مقادیر بالایی سلنیوم است این عنصر در جلوگیری از سرطانی شدن سلولهای بدن موثر میباشد. بنابراین مصرف این ماهی جهت کاهش ابتلا به سرطان نیز توصیه شده است. ماهی کفشک به دلیل دارابودن ویتامینهای گروه B در افزایش فعالیت سلولهای مغزی و کاهش اختلالات حافظه موثر میباشد.
-
06 / 09 / 1400
-
15:36
-
98 بازدید

ماهی مرکب یا سر پاورانمانند هشت پایان از رده سر پایان که یکی از عجیب ترین و منزوی ترین جانوران دریایی به حساب می ایند هستند .ویژگی سرپاوران این است که سر انها به صورت دو شاخه و قرینه یکدیگر میباشد این نرم تنان بی مهره به چهار دسته تقسیم میشوند دسته اول :ماهی مرکب – دسته دوم:هشت پایان یا اختاپوسها- دسته سوم : اسکلوییدها – دسته چهار:نوتیلوس – جالب است بدانید که بازوهای ماهی مرکب در اطراف سر آنها قرار داردکه این بازوها برای خزیدن وبدست آوردن غذا و حفظ تعادل این موجود زنده در آب دریا میباشد .خساک دارای دو چشم بزرگ است وباید بدانید که این موجود عجیب بدلیل وجود مس به جای آهن در خونش باعث شده که رنگ خون ماهی مرکب به جای قرمز بیرنگ متمایل به آبی باشد.
کیسه های مرکبی که ماهی مرکب در هنگام ترس رها میکند در نزدیک مخرج این جانور قرار دارد.
#ماهی_مرکب
-
04 / 09 / 1400
-
16:31
-
102 بازدید

ماهی شیر جنوب حاوی مقدار بالایی ید و کلسیم است که یکی از مواد مورد نیاز بدن است. ماهی شیر همچنین منبع خوبی از ویتامین های D و D3 است که در سلامت عمومی بدن موثر است. گوشت ماهی شیر از نظر قیمت مقرون به صرفه تر از ماهی های دیگه است و ماهی شیر ضایعات بسیار کمتری نسبت به ماهی های دیگر دارد و تیغ و تعداد فلس های ماهی شیر بسیار کم است به همین دلیل ماهی شیر از ماهیان بسیار محبوب و پرطرفدار کشور برای پخت و پز می باشد. ماهی شیر دارای گوشت لخم و طعمی بسیار خوشمزه است . ماهی شیر مناسب جهت سرخ کردن، قلیه ماهی ، مجبوس ماهی ، ودام ، سبزی پلو با ماهی، ماهی کبابی است . ماهی شیرهمچنین در گویش جزیره قشم به ماهی چنعت نیز گفته می شود و با نام های دیگری همچون کناد، درک و خیاط شناخت می شود اما بین مردم به ماهی شیر شهرت دارد
-
28 / 08 / 1400
-
21:11
-
2186 بازدید

ماهی حسون از ممتاز ترین ماهیان خلیج فارس است که به نام کریشو معروف و شناخته شده است.
-
28 / 08 / 1400
-
20:34
-
101 بازدید

پودرمیگو🍤
پودر میگو🍤 با توجه به ارزش غذایی بالا، در صنایع گوناگون به عنوان ماده اولیه خوراک دام و طیور و خوراک آبزیان، مورد استفاده قرار میگیرد. سالانه در صنعت پرورش ميگو🍤 مقادير زیادی ضايعات توليد میشود. این ضايعات پس از فرآوری شدن تبديل به محصولی با حدود 50 درصد پروتئين مفید شده و توانايی جايگزينی با منابع متفاوت پروتئين در جيره های طيور از قبيل كنجاله سويا ، پودر گوشت و پودر ماهی دارد. پودر ميگو 🍤اساسا حاصل خشك كردن ضايعات صنعت ميگو شامل سر، پوسته و خود ميگو🍤 میشود. پودر ميگو🍤 همچنين به عنوان يک منبع طبيعی رنگدانه كاروتینوید محسوب میشود و طی تحقيقات به عمل آمده ميزان جايگزينی سطوح مختلف پودر ميگو بجای كنجاله سويا در جيره طيور تخمگذار تاثیرات بسزایی دارد.
-
23 / 08 / 1400
-
19:7
-
175 بازدید

سفره ماهی (به انگلیسی: Eagle ray) جانوری مهره دار از دسته رامک ماهیان (Myliobatidae) و پیرو به کوسه ها می باشد، یعنی چرخه تکامل کوسه ها به پدید آمدن سفره ماهی ها ختم شده است. این ماهی را دال ماهی نیز می نامند که انواع آن، در اقیانوس و دریا ها به چشم می خورد.
این مهره داران در دسته بندی های گسترده و به صورت همراه به هم زندگی میکنند. استخوان بندی دال ماهی ها از غضروف می باشد، غضروف ماده ای سخت و در عین حال نرم تر از استخوان است
.
-
18 / 08 / 1400
-
20:41
-
191 بازدید

غذاهای دریایی دارای مزایای فراوانی است. گوشت ماهی بزرگترین سهم را در غذاهای دریایی به خود اختصاص داده است و خوشبختانه انواع زیادی از ماهیهای خوراکی در ایران وجود دارد که شما میتوانید از آنها برای تأمین مواد مغذی بدن خود استفاده کنید. از جمله ماهیها، ماهی تیلاپیا است. امروز به بررسی خواص تیلاپیا خواهیم پرداخت.
-
17 / 08 / 1400
-
20:14
-
258 بازدید

ماهیان خلیج فارس و دریای عمان ← خانواده ماهیانیالاسبی ← گونه یالاسبی سر بزرگ
■ سیستماتیک:
■ نام علمی گونه: Trichiurus lepturus Linnaeus, 1758 j
:: نام فارسی و محلی ایران: یالاسبی سر بزرگ، و نیز: یالاسبی ژاپنی
• اسامی محلی ایران » سیستان و بلوچستان: چِیندی، چندی. هرمزگان: اسبک، اسبک چندی. خوزستان: فَرَس، هوملان.
سایر نامها: ریبون.
-
16 / 08 / 1400
-
20:29
-
205 بازدید

جدول مشخصات
نام های رایج ماهی موش دندان، ماهی ببر دندان، ماهی مشکو، ماهی نوویبی، ماهی موشکو، ماهی کایر
نام انگلیسی Tigertooth croaker, jewfish croaker, longtooth salmon
طبع سرد و تر
معرفی
ماهی شوریده یکی از ماهی های خوراکی و محبوب است. این ماهی از راسته سوفماهیسانان و از خانواده شوریده ماهیان است. شوریده ماهیان (Sciaenidae) خانواده ای بزرگ از ماهیان هستند که باله پشتی بلندی دارند. این باله معمولا تا نزدیکی دم امتداد دارد. این ماهی تیغ کمی دارد و پوست آن در بالا نقره ای رنگ و در زیر شکم مایل به سفید است. این ماهی معمولاً در عمق 40 متری آبهای ساحلی زندگی می کند. این ماهی بومی خلیج فارس و دریای عمان است اما در بسیاری از خلیج های دیگر دنیا نیز یافت می شود. ماهی شورید می تواند تا 90 سانتیمتر هم رشد کند اما به دلیل صید بی رویه این ماهی هم اکنون اکثر ماهی های صید شده در حدود 30 سانتیمتر و حداکثر 40 سانتیمتر طول هستند. طول عمر این ماهی در حدود 7 سال است. این ماهی از میگوها و سایر بی مهرگان تغذیه می کند.
-
13 / 08 / 1400
-
20:17
-
199 بازدید

:: ماهیان خلیج فارس و دریای عمان ← خانواده تونماهیان ← گونه ماهی گیدر
■ سیستماتیک:
■ نام علمی گونه: Thunnus albacares (Bonnaterre, 1788)j
:: نام های رایج در ایران: گیدر و نیز تون زرد باله
• اسامی محلی » سیستان و بلوچستان: گیدر. هرمزگان: پتان. سایر اسامی محلی: گباب، جودر
:: ردهبندی کامل ↓
← Class: Actinopterygii (رده: پرتوبالگان)
← Infraclass: Teleostei (فرو رده: پیوستهاستخوانان)
← Order: Perciformes (راسته: سوفماهیسانان)
← Suborder: Scombroidei (زیرراسته: تونماهیواران)
← Family: Scombridae (خانواده: تونماهیان) (En: Mackerels, tunas, bonitos)
← Subfamily: Scombrinae (زیرخانواده: تونتباریان)
← Tribe: Thunnini (تبار: ماهی تنها)
← Genus:Thunnus (جنس: تونهای اصلی)
← Species: Thunnus albacares (گونه: ماهی گیدر)
-
13 / 08 / 1400
-
18:54
-
180 بازدید

ماهی سلطان ابراهیم یکی دیگر از ماهیان خوشمزه ی جنوب است که طرفداران خاص خودش را دارد.
وزن هائی که من از این ماهی تاکنون دیدم از ۱۰۰ گرم تا ۶۰۰ گرم بوده و بزرگتر ندیدم و فکر هم نمی کنم
بیشتر از وزن ۶۰۰ گرم بشن.