موضوعات
آمار
کل مطالب : 51
کل نظرات : 0
آمار کاربران
افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0
آمار بازدید
بازدید امروز : 268
بازدید دیروز : 284
ورودی امروز گوگل : 0
ورودی گوگل دیروز : 1
آي پي امروز : 27
آي پي ديروز : 54
بازدید هفته : 601
بازدید ماه : 2,141
بازدید سال : 19,455
بازدید کلی : 21,257
اطلاعات شما
آی پی : 35.168.110.128
مرورگر :
سیستم عامل :
امروز : چهارشنبه 26 مرداد 1401
میزکار
مطالب پربازدید
- آشنایی با ماهی حسون
- لوگوی آرمان جنوب و تحفه
- ماهی یال اسبی
- ماهی شوریده و خواص آن
- شرکت پروتئین آرمان جنوب باحضور آقای واحدی مجری
- مجله خبری ۱
- خواص ماهی تیلاپیا را بهتر بشناسید
- آشنایی با ماهی سلطان ابراهیم یا حمیرو،حَمرا،سرخو کوچک
- آشنایی با ماهی گیدر یا ماهی تن
- آشنایی با سفره ماهی ها + تغذیه و نحوه شکار سفره ماهی
لینک دوستان
مطالب تصادفی
- ماهی قزل آلا قسمت اول
- عید سعیدفطر مبارک
- تیزر ویدیویی پرسنل آرمان جنوب-۳
- حقایق جالب درمورد آبزیان
- آشنایی با ماهی سلطان ابراهیم یا حمیرو،حَمرا،سرخو کوچک
- دستگاه تامبلر وآشنایی با آن
- حضور چندی از مسئولین محلی در جمع کارکنان پروتئین آرمان جنوب بمناسبت روز کارو کارگر
- نقش پودر 🍤میگو 🍤در خوراک دام و طیور
- مجله خبری شماره ۱
- ماهی گالیت
جدید ترین مطالب
- فرآوری و بسته بندی میگو
- آشنایی با ترموگراف دما و رطوبت
- چگونه مصرف آبزیان باعث سلامتی انسان می شود ؟
- طرز تهیه میگو سوخاری (ویدیو)
- آشنایی با سازمان غذا و دارو
- نمایی از بسته بندی ماهی طلال توسط پرسنل آرمان جنوب
- برش سفره ماهی
- آشنایی با ماهی طلال
- لوگوی طلایی
- حضور آقای واحدی مجری تلویزیون در شرکت پروتئین آرمان جنوب
در تاریخ : 18 / 03 / 1401 ساعت: 14:3 توسط : m.gh.raician

گوشت آبزیان دریایی جزء گوشت های سفید بوده و در حال حاضر حدود 20 درصد از سهم پروتئین حیوانی کل جهان از طریق ماهی و آبزیان تامین می شود.
تعداد بازديد : 23
برچسب ها : گوشت آبزیان دریایی , گوشت آبزیان , آبزیان دریایی , گوشت آبزی , گوشت های سفید , گوشت سفید , اسیدهای آمینه , گوشت ماهی , هیستیدین , آرژنین , میتونین , فنیل آلاتین , تریتوفان ,
ادامه مطلب
در تاریخ : 18 / 08 / 1400 ساعت: 20:41 توسط : m.gh.raician

غذاهای دریایی دارای مزایای فراوانی است. گوشت ماهی بزرگترین سهم را در غذاهای دریایی به خود اختصاص داده است و خوشبختانه انواع زیادی از ماهیهای خوراکی در ایران وجود دارد که شما میتوانید از آنها برای تأمین مواد مغذی بدن خود استفاده کنید. از جمله ماهیها، ماهی تیلاپیا است. امروز به بررسی خواص تیلاپیا خواهیم پرداخت.
تعداد بازديد : 135
برچسب ها : خواص ماهی تیلاپیا را بهتر بشناسید , غذاهای دریایی , تیلاپیا , خانواده سیکلید (Cichlid) , تیلاپیا موزامبیکی , گوشت ماهی , پرورش مصنوعی تیلاپیا , ارزش غذایی تیلاپیا , خواص ماهی تیلاپیا , پروتئین , مصرف ماهی تیلاپیا , بهبود جریان اکسیژنرسانی , امگا ۳ , فراورده های دریایی , اسید چرب , موجودات آبزی , ریبوفلاوین , ویتامین C , اکسیداتیو , فولیکولهای پوستی ,
ادامه مطلب