موضوعات
آمار
کل مطالب : 50
کل نظرات : 0
آمار کاربران
افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0
آمار بازدید
بازدید امروز : 16
بازدید دیروز : 39
ورودی امروز گوگل : 1
ورودی گوگل دیروز : 0
آي پي امروز : 10
آي پي ديروز : 32
بازدید هفته : 145
بازدید ماه : 611
بازدید سال : 17,925
بازدید کلی : 19,727
اطلاعات شما
آی پی : 3.238.252.196
مرورگر :
سیستم عامل :
امروز : پنجشنبه 20 مرداد 1401
میزکار
مطالب پربازدید
- آشنایی با ماهی حسون
- لوگوی آرمان جنوب و تحفه
- ماهی یال اسبی
- شرکت پروتئین آرمان جنوب باحضور آقای واحدی مجری
- ماهی شوریده و خواص آن
- مجله خبری ۱
- خواص ماهی تیلاپیا را بهتر بشناسید
- آشنایی با ماهی سلطان ابراهیم یا حمیرو،حَمرا،سرخو کوچک
- آشنایی با ماهی گیدر یا ماهی تن
- آشنایی با سفره ماهی ها + تغذیه و نحوه شکار سفره ماهی
لینک دوستان
مطالب تصادفی
جدید ترین مطالب
در تاریخ : 18 / 03 / 1401 ساعت: 14:3 توسط : m.gh.raician

گوشت آبزیان دریایی جزء گوشت های سفید بوده و در حال حاضر حدود 20 درصد از سهم پروتئین حیوانی کل جهان از طریق ماهی و آبزیان تامین می شود.
تعداد بازديد : 16
برچسب ها : گوشت آبزیان دریایی , گوشت آبزیان , آبزیان دریایی , گوشت آبزی , گوشت های سفید , گوشت سفید , اسیدهای آمینه , گوشت ماهی , هیستیدین , آرژنین , میتونین , فنیل آلاتین , تریتوفان ,
ادامه مطلب