-
01 / 01 / 1402
-
15:5
-
0 بازدید
-
22 / 12 / 1401
-
13:37
-
4 بازدید
-
22 / 10 / 1401
-
19:4
-
26 بازدید
-
26 / 08 / 1401
-
3:34
-
28 بازدید
-
14 / 08 / 1401
-
4:23
-
54 بازدید
-
01 / 08 / 1401
-
21:54
-
44 بازدید
یکم آبان،روز ملی آمار و برنامه ریزی گرامی باد
-
26 / 06 / 1401
-
23:32
-
33 بازدید
-
26 / 05 / 1401
-
9:18
-
44 بازدید

-
15 / 12 / 1400
-
22:11
-
96 بازدید

ویژگی گوشت ماهی مارلین ، یکی از ماهی های صنعتی ماهی مارلین است. این ماهی در آب های دریای عمان، خیلج فارس و اقیانوس هند قابل صید است. این ماهی معمولا برای کنسرو استفاده می شود. اما دیده شده این ماهی به صورت بسته بندی نیز به فروش برسد
-
09 / 12 / 1400
-
22:48
-
111 بازدید

محل صید آبهای خلیج فارس و دریای عمان
نوع شناور صیادی: کشتی های مجهز به سیستم انجماد و نگهداری
عمل آوری به صورت کامل
انجماد در دریا و در کشتی بلافاصله پس از صید
سیستم انجماد- تونل، پلیت فریز
کیفیت عالی(کنترل کیفیت شده توسط شرکت)
سایز: XL- L-M- S
-
30 / 10 / 1400
-
7:56
-
118 بازدید

ماهی قزلآلا یا trout از نوع ماهیهای سردآبی و از خانواده ماهيان آزاد است و در زیرگروه ماهی های آزاد جای گرفته و از گرانبهاترين ماهيان ورزشی بشمار ميروند....ادامه مطلب
-
27 / 10 / 1400
-
22:57
-
108 بازدید

-
23 / 08 / 1400
-
19:7
-
175 بازدید

سفره ماهی (به انگلیسی: Eagle ray) جانوری مهره دار از دسته رامک ماهیان (Myliobatidae) و پیرو به کوسه ها می باشد، یعنی چرخه تکامل کوسه ها به پدید آمدن سفره ماهی ها ختم شده است. این ماهی را دال ماهی نیز می نامند که انواع آن، در اقیانوس و دریا ها به چشم می خورد.
این مهره داران در دسته بندی های گسترده و به صورت همراه به هم زندگی میکنند. استخوان بندی دال ماهی ها از غضروف می باشد، غضروف ماده ای سخت و در عین حال نرم تر از استخوان است
.