موضوعات
آمار
کل مطالب : 51
کل نظرات : 0
آمار کاربران
افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0
آمار بازدید
بازدید امروز : 445
بازدید دیروز : 284
ورودی امروز گوگل : 0
ورودی گوگل دیروز : 1
آي پي امروز : 29
آي پي ديروز : 54
بازدید هفته : 778
بازدید ماه : 2,318
بازدید سال : 19,632
بازدید کلی : 21,434
اطلاعات شما
آی پی : 35.168.110.128
مرورگر :
سیستم عامل :
امروز : چهارشنبه 26 مرداد 1401
میزکار
مطالب پربازدید
- آشنایی با ماهی حسون
- لوگوی آرمان جنوب و تحفه
- ماهی یال اسبی
- ماهی شوریده و خواص آن
- شرکت پروتئین آرمان جنوب باحضور آقای واحدی مجری
- مجله خبری ۱
- خواص ماهی تیلاپیا را بهتر بشناسید
- آشنایی با ماهی سلطان ابراهیم یا حمیرو،حَمرا،سرخو کوچک
- آشنایی با ماهی گیدر یا ماهی تن
- آشنایی با سفره ماهی ها + تغذیه و نحوه شکار سفره ماهی
لینک دوستان
مطالب تصادفی
- ماهی گالیت
- ماهی بلک مارلین
- برش سفره ماهی
- دانستنی های جالب و شگفت انگیز درباره ماهی ها
- مجموعه تصاویر متحرک GIF سری دوم
- گروه صنایع غذاهای دریایی تحفه
- نقش پودر 🍤میگو 🍤در خوراک دام و طیور
- گفتگو با آقای صالح ادیب زاده بنیانگذار گروه توسعه صنایع غذایی تحفه
- ماهی یال اسبی
- نمایی از بسته بندی ماهی طلال توسط پرسنل آرمان جنوب
جدید ترین مطالب
- فرآوری و بسته بندی میگو
- آشنایی با ترموگراف دما و رطوبت
- چگونه مصرف آبزیان باعث سلامتی انسان می شود ؟
- طرز تهیه میگو سوخاری (ویدیو)
- آشنایی با سازمان غذا و دارو
- نمایی از بسته بندی ماهی طلال توسط پرسنل آرمان جنوب
- برش سفره ماهی
- آشنایی با ماهی طلال
- لوگوی طلایی
- حضور آقای واحدی مجری تلویزیون در شرکت پروتئین آرمان جنوب
در تاریخ : 18 / 03 / 1401 ساعت: 14:3 توسط : m.gh.raician

گوشت آبزیان دریایی جزء گوشت های سفید بوده و در حال حاضر حدود 20 درصد از سهم پروتئین حیوانی کل جهان از طریق ماهی و آبزیان تامین می شود.
تعداد بازديد : 24
برچسب ها : گوشت آبزیان دریایی , گوشت آبزیان , آبزیان دریایی , گوشت آبزی , گوشت های سفید , گوشت سفید , اسیدهای آمینه , گوشت ماهی , هیستیدین , آرژنین , میتونین , فنیل آلاتین , تریتوفان ,
ادامه مطلب