پرسنل آرمان جنوب ۴


سایز بندی ماهی یال اسبی صید صنعتی


محل صید آبهای خلیج فارس و دریای عمان

نوع شناور صیادی: کشتی های مجهز به سیستم انجماد و نگهداری

عمل آوری به صورت کامل

انجماد در دریا و در کشتی بلافاصله پس از صید

سیستم انجماد- تونل، پلیت فریز

کیفیت عالی(کنترل کیفیت شده توسط شرکت)

سایز: XL- L-M- S


آشنایی با ماهی شیر


ماهی شیر جنوب حاوی مقدار بالایی ید و کلسیم است که یکی از مواد مورد نیاز بدن است. ماهی شیر همچنین منبع خوبی از ویتامین های D و D3 است که در سلامت عمومی بدن موثر است. گوشت ماهی شیر از نظر قیمت مقرون به صرفه تر از ماهی های دیگه است و ماهی شیر ضایعات بسیار کمتری نسبت به ماهی های دیگر دارد و تیغ و تعداد فلس های ماهی شیر بسیار کم است به همین دلیل ماهی شیر از ماهیان بسیار محبوب و پرطرفدار کشور برای پخت و پز می باشد. ماهی شیر دارای گوشت لخم و طعمی بسیار خوشمزه است . ماهی شیر مناسب جهت سرخ کردن، قلیه ماهی ، مجبوس ماهی ، ودام ، سبزی پلو با ماهی، ماهی کبابی است . ماهی شیرهمچنین در گویش جزیره قشم به ماهی چنعت نیز گفته می شود و با نام های دیگری همچون کناد، درک و خیاط شناخت می شود اما بین مردم به ماهی شیر شهرت دارد



ماهی یال اسبی


 ماهیان خلیج فارس و دریای عمان ← خانواده ماهیان‌یال‌اسبی ← گونه یال‌اسبی سر بزرگ

■ سیستماتیک:

 

■ نام علمی گونه: Trichiurus lepturus Linnaeus, 1758 j

:: نام فارسی و محلی ایران: یال‌اسبی سر بزرگ، و نیز: یال‌اسبی ژاپنی

• اسامی محلی ایران » سیستان و بلوچستان: چِیندی، چندی. هرمزگان: اسبک، اسبک چندی. خوزستان: فَرَس، هوملان.

سایر نام‌ها: ریبون.