موضوعات
آمار
کل مطالب : 50
کل نظرات : 0
آمار کاربران
افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0
آمار بازدید
بازدید امروز : 34
بازدید دیروز : 39
ورودی امروز گوگل : 1
ورودی گوگل دیروز : 0
آي پي امروز : 11
آي پي ديروز : 32
بازدید هفته : 163
بازدید ماه : 629
بازدید سال : 17,943
بازدید کلی : 19,745
اطلاعات شما
آی پی : 3.238.252.196
مرورگر :
سیستم عامل :
امروز : پنجشنبه 20 مرداد 1401
میزکار
مطالب پربازدید
- آشنایی با ماهی حسون
- لوگوی آرمان جنوب و تحفه
- ماهی یال اسبی
- شرکت پروتئین آرمان جنوب باحضور آقای واحدی مجری
- ماهی شوریده و خواص آن
- مجله خبری ۱
- آشنایی با ماهی گیدر یا ماهی تن
- خواص ماهی تیلاپیا را بهتر بشناسید
- آشنایی با ماهی سلطان ابراهیم یا حمیرو،حَمرا،سرخو کوچک
- آشنایی با سفره ماهی ها + تغذیه و نحوه شکار سفره ماهی
لینک دوستان
مطالب تصادفی
- آشنایی با ترموگراف دما و رطوبت
- ماهی زبان
- آشنایی با ماهی گیدر یا ماهی تن
- ماهی شوریده و خواص آن
- برش سفره ماهی
- شرکت پروتئین آرمان جنوب باحضور آقای واحدی مجری
- نمایی از بسته بندی ماهی طلال توسط پرسنل آرمان جنوب
- گفتگو با آقای صالح ادیب زاده بنیانگذار گروه توسعه صنایع غذایی تحفه
- مجله خبری ۱
- گالری والپیپر تحفه سری اول
جدید ترین مطالب
در تاریخ : 28 / 02 / 1401 ساعت: 2:0 توسط : m.gh.raician

ماهی طلال جزو خانواده تن ماهیان است .گوشت ماهی طلال طعم عالی و مزه خوبی دارد . گوشت آن نرم و سفید رنگ است . تیغ و استخوان آن کم و به راحتی جدا می شود. .دارای ویتامین های گروه B، ویتامین C، آهن، فسفر، کلسیم، منیزیم، امگا3 و سلنیوم است. از ویژگی های این ماهی می توان به جلوگیری از سکته های مغزی و ارتباط با تصلب شرائین اشاره کرد. ماهی طلال از جمله ماهیان استخوانی، با ارزش اقتصادی بالا در جنوب ایران محسوب می شود.یکی از ماهی های پرطرفدار هرمزگان به شمار می آید و مصرف آن متداول است.
⛔⛔⛔بقیه در ادامه مطلب⛔⛔⛔
تعداد بازديد : 69
برچسب ها : آشنایی با ماهی طلال , ماهی طلال , خانواده تن ماهیان , کاهش دهنده آلزایمر , صید روز دریا , آشپزی ماهی طلال , خصوصیات ماهی طلال , روش پخت ماهی طلال , روش صید ماهی طلال , صید ماهی طلال , پخت ماهی طلال , زیستگاه ماهی طلال , تالابهای عمیق , ماکروپلانکتون , لارو میگو و ماهی , لارو میگو , لارو ماهی ,
ادامه مطلب