آشنایی با ماهی طلال


ماهی طلال جزو خانواده تن ماهیان است .گوشت ماهی طلال طعم عالی و مزه خوبی دارد . گوشت آن نرم و سفید رنگ است . تیغ و استخوان آن کم و به راحتی جدا می شود. .دارای ویتامین های گروه B، ویتامین C، آهن، فسفر، کلسیم، منیزیم، امگا3 و سلنیوم است. از ویژگی های این ماهی می توان به جلوگیری از سکته های مغزی و ارتباط با تصلب شرائین اشاره کرد. ماهی طلال از جمله ماهیان استخوانی، با ارزش اقتصادی بالا در جنوب ایران محسوب می شود.یکی از ماهی های پرطرفدار هرمزگان به شمار می آید و مصرف آن متداول است.

 

⛔⛔⛔بقیه در ادامه مطلب⛔⛔⛔