کل مطالب : 51
کل نظرات : 0
آمار کاربران
افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0
آمار بازدید
بازدید امروز : 442
بازدید دیروز : 284
ورودی امروز گوگل : 0
ورودی گوگل دیروز : 1
آي پي امروز : 29
آي پي ديروز : 54
بازدید هفته : 775
بازدید ماه : 2,315
بازدید سال : 19,629
بازدید کلی : 21,431
اطلاعات شما
آی پی : 35.168.110.128
مرورگر :
سیستم عامل :
امروز : چهارشنبه 26 مرداد 1401
- آشنایی با ماهی حسون
- لوگوی آرمان جنوب و تحفه
- ماهی یال اسبی
- ماهی شوریده و خواص آن
- شرکت پروتئین آرمان جنوب باحضور آقای واحدی مجری
- مجله خبری ۱
- خواص ماهی تیلاپیا را بهتر بشناسید
- آشنایی با ماهی سلطان ابراهیم یا حمیرو،حَمرا،سرخو کوچک
- آشنایی با ماهی گیدر یا ماهی تن
- آشنایی با سفره ماهی ها + تغذیه و نحوه شکار سفره ماهی
- فرآوری و بسته بندی میگو
- آشنایی با ترموگراف دما و رطوبت
- چگونه مصرف آبزیان باعث سلامتی انسان می شود ؟
- طرز تهیه میگو سوخاری (ویدیو)
- آشنایی با سازمان غذا و دارو
- نمایی از بسته بندی ماهی طلال توسط پرسنل آرمان جنوب
- برش سفره ماهی
- آشنایی با ماهی طلال
- لوگوی طلایی
- حضور آقای واحدی مجری تلویزیون در شرکت پروتئین آرمان جنوب

ماهی حسون از ممتاز ترین ماهیان خلیج فارس است که به نام کریشو معروف و شناخته شده است.

پودرمیگو🍤
پودر میگو🍤 با توجه به ارزش غذایی بالا، در صنایع گوناگون به عنوان ماده اولیه خوراک دام و طیور و خوراک آبزیان، مورد استفاده قرار میگیرد. سالانه در صنعت پرورش ميگو🍤 مقادير زیادی ضايعات توليد میشود. این ضايعات پس از فرآوری شدن تبديل به محصولی با حدود 50 درصد پروتئين مفید شده و توانايی جايگزينی با منابع متفاوت پروتئين در جيره های طيور از قبيل كنجاله سويا ، پودر گوشت و پودر ماهی دارد. پودر ميگو 🍤اساسا حاصل خشك كردن ضايعات صنعت ميگو شامل سر، پوسته و خود ميگو🍤 میشود. پودر ميگو🍤 همچنين به عنوان يک منبع طبيعی رنگدانه كاروتینوید محسوب میشود و طی تحقيقات به عمل آمده ميزان جايگزينی سطوح مختلف پودر ميگو بجای كنجاله سويا در جيره طيور تخمگذار تاثیرات بسزایی دارد.

سفره ماهی (به انگلیسی: Eagle ray) جانوری مهره دار از دسته رامک ماهیان (Myliobatidae) و پیرو به کوسه ها می باشد، یعنی چرخه تکامل کوسه ها به پدید آمدن سفره ماهی ها ختم شده است. این ماهی را دال ماهی نیز می نامند که انواع آن، در اقیانوس و دریا ها به چشم می خورد.
این مهره داران در دسته بندی های گسترده و به صورت همراه به هم زندگی میکنند. استخوان بندی دال ماهی ها از غضروف می باشد، غضروف ماده ای سخت و در عین حال نرم تر از استخوان است
.

غذاهای دریایی دارای مزایای فراوانی است. گوشت ماهی بزرگترین سهم را در غذاهای دریایی به خود اختصاص داده است و خوشبختانه انواع زیادی از ماهیهای خوراکی در ایران وجود دارد که شما میتوانید از آنها برای تأمین مواد مغذی بدن خود استفاده کنید. از جمله ماهیها، ماهی تیلاپیا است. امروز به بررسی خواص تیلاپیا خواهیم پرداخت.

⬅💻شرکت پروتئین آرمان جنوب باحضور آقای واحدی مجری💻➡

ماهیان خلیج فارس و دریای عمان ← خانواده ماهیانیالاسبی ← گونه یالاسبی سر بزرگ
■ سیستماتیک:
■ نام علمی گونه: Trichiurus lepturus Linnaeus, 1758 j
:: نام فارسی و محلی ایران: یالاسبی سر بزرگ، و نیز: یالاسبی ژاپنی
• اسامی محلی ایران » سیستان و بلوچستان: چِیندی، چندی. هرمزگان: اسبک، اسبک چندی. خوزستان: فَرَس، هوملان.
سایر نامها: ریبون.

جدول مشخصات
نام های رایج ماهی موش دندان، ماهی ببر دندان، ماهی مشکو، ماهی نوویبی، ماهی موشکو، ماهی کایر
نام انگلیسی Tigertooth croaker, jewfish croaker, longtooth salmon
طبع سرد و تر
معرفی
ماهی شوریده یکی از ماهی های خوراکی و محبوب است. این ماهی از راسته سوفماهیسانان و از خانواده شوریده ماهیان است. شوریده ماهیان (Sciaenidae) خانواده ای بزرگ از ماهیان هستند که باله پشتی بلندی دارند. این باله معمولا تا نزدیکی دم امتداد دارد. این ماهی تیغ کمی دارد و پوست آن در بالا نقره ای رنگ و در زیر شکم مایل به سفید است. این ماهی معمولاً در عمق 40 متری آبهای ساحلی زندگی می کند. این ماهی بومی خلیج فارس و دریای عمان است اما در بسیاری از خلیج های دیگر دنیا نیز یافت می شود. ماهی شورید می تواند تا 90 سانتیمتر هم رشد کند اما به دلیل صید بی رویه این ماهی هم اکنون اکثر ماهی های صید شده در حدود 30 سانتیمتر و حداکثر 40 سانتیمتر طول هستند. طول عمر این ماهی در حدود 7 سال است. این ماهی از میگوها و سایر بی مهرگان تغذیه می کند.

:: ماهیان خلیج فارس و دریای عمان ← خانواده تونماهیان ← گونه ماهی گیدر
■ سیستماتیک:
■ نام علمی گونه: Thunnus albacares (Bonnaterre, 1788)j
:: نام های رایج در ایران: گیدر و نیز تون زرد باله
• اسامی محلی » سیستان و بلوچستان: گیدر. هرمزگان: پتان. سایر اسامی محلی: گباب، جودر
:: ردهبندی کامل ↓
← Class: Actinopterygii (رده: پرتوبالگان)
← Infraclass: Teleostei (فرو رده: پیوستهاستخوانان)
← Order: Perciformes (راسته: سوفماهیسانان)
← Suborder: Scombroidei (زیرراسته: تونماهیواران)
← Family: Scombridae (خانواده: تونماهیان) (En: Mackerels, tunas, bonitos)
← Subfamily: Scombrinae (زیرخانواده: تونتباریان)
← Tribe: Thunnini (تبار: ماهی تنها)
← Genus:Thunnus (جنس: تونهای اصلی)
← Species: Thunnus albacares (گونه: ماهی گیدر)

ماهی سلطان ابراهیم یکی دیگر از ماهیان خوشمزه ی جنوب است که طرفداران خاص خودش را دارد.
وزن هائی که من از این ماهی تاکنون دیدم از ۱۰۰ گرم تا ۶۰۰ گرم بوده و بزرگتر ندیدم و فکر هم نمی کنم
بیشتر از وزن ۶۰۰ گرم بشن.
