کل مطالب : 51
کل نظرات : 0
آمار کاربران
افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0
آمار بازدید
بازدید امروز : 263
بازدید دیروز : 284
ورودی امروز گوگل : 0
ورودی گوگل دیروز : 1
آي پي امروز : 27
آي پي ديروز : 54
بازدید هفته : 596
بازدید ماه : 2,136
بازدید سال : 19,450
بازدید کلی : 21,252
اطلاعات شما
آی پی : 35.168.110.128
مرورگر :
سیستم عامل :
امروز : چهارشنبه 26 مرداد 1401
- آشنایی با ماهی حسون
- لوگوی آرمان جنوب و تحفه
- ماهی یال اسبی
- ماهی شوریده و خواص آن
- شرکت پروتئین آرمان جنوب باحضور آقای واحدی مجری
- مجله خبری ۱
- خواص ماهی تیلاپیا را بهتر بشناسید
- آشنایی با ماهی سلطان ابراهیم یا حمیرو،حَمرا،سرخو کوچک
- آشنایی با ماهی گیدر یا ماهی تن
- آشنایی با سفره ماهی ها + تغذیه و نحوه شکار سفره ماهی
- فرآوری و بسته بندی میگو
- آشنایی با ترموگراف دما و رطوبت
- چگونه مصرف آبزیان باعث سلامتی انسان می شود ؟
- طرز تهیه میگو سوخاری (ویدیو)
- آشنایی با سازمان غذا و دارو
- نمایی از بسته بندی ماهی طلال توسط پرسنل آرمان جنوب
- برش سفره ماهی
- آشنایی با ماهی طلال
- لوگوی طلایی
- حضور آقای واحدی مجری تلویزیون در شرکت پروتئین آرمان جنوب

ویژگی گوشت ماهی مارلین ، یکی از ماهی های صنعتی ماهی مارلین است. این ماهی در آب های دریای عمان، خیلج فارس و اقیانوس هند قابل صید است. این ماهی معمولا برای کنسرو استفاده می شود. اما دیده شده این ماهی به صورت بسته بندی نیز به فروش برسد

🐟ماهی گالیت🐟 یکی دیگر از ماهیان محبوب خلیج فارس میباشد و ماننده ماهیان دیگر دارای ارزش غذایی بسیار بالایی است . و اکثر ترکیبات مورد نیاز برای سلامت بدن را در خود دارا است . گوشت ماهی گالیت ، لطیف و سفید. میزان خار و استخوان ان بسیار کم و به راحتی جدا می شود . گالیت سرشار از کلسیم، ویتامین های A و D و ویتامین B12 میباشد . همچنین ماهی گالیت حاوی مقدار مناسبی آهن بوده که برای درمان کمخونی بسیار مهم است. گوشت این ماهی به دلیل دارابودن ویتامینها و مواد معدنی ضروری بدن جهت تقویت و سلامت پوست و مو کارآمد و موثر میباشد. گالیت منبع غنی از ویتامین A است که مصرف آن به خوبی بینایی را بهبود بخشیده و به دلیل دارابودن اسیدهای چرب امگا3 گردش خون و قلب را نیز تقویت میکند.

محل صید آبهای خلیج فارس و دریای عمان
نوع شناور صیادی: کشتی های مجهز به سیستم انجماد و نگهداری
عمل آوری به صورت کامل
انجماد در دریا و در کشتی بلافاصله پس از صید
سیستم انجماد- تونل، پلیت فریز
کیفیت عالی(کنترل کیفیت شده توسط شرکت)
سایز: XL- L-M- S

آبزیان دریایی به دلیل نوع سبک زندگی و نحوه تغذیه در آب های آزاد ، سرشار از املاح معدنی هستند. این املاح برای رشد و نمو ارگان های اصلی بدن نظیر قلب ، مغز ، ماهیچه ها و … ضروری می باشند. میگو دریایی همانند سایر آبزیان ( نظیر ماهی و لابستر) از این قاعده مستثنی نیست و درباره خواص شگفت انگیز آن ، بررسی های بسیاری در سراسر دنیا انجام شده و مقالات زیادی در مورد آن به ثبت رسیده است.

ماهی قزلآلا یا trout از نوع ماهیهای سردآبی و از خانواده ماهيان آزاد است و در زیرگروه ماهی های آزاد جای گرفته و از گرانبهاترين ماهيان ورزشی بشمار ميروند....ادامه مطلب


ماهی زبان از خانواده کفشک ماهیان میباشد .ماهی زبان یکی از ماهیان محبوب و پر طرفدار خلیج فارس میباشد . این ماهی نام انگلیسی Largescale tonguesole ونام های بومی زبان، کفشک زبان گاوی شناخته میشود اما به ماهی زبان شهرت دارد . ماهی زبان منبع کلسیم، ویتامینهای A و D و ویتامین B12 میباشد. دارای امگا 3 و مقادیر بالای سلنیوم است. مناسب برای: بهبود گردش خون و قلب، تقویت سیستم عصبی، سلامت پوست و مو. به دلیل پروتئین بالا به کودکان و زنان باردار نیز پیشنهاد میشود. جهت کاهش ابتلا به سرطان نیز توصیه شده است. به دلیل دارا ابودن ویتامینهای گروه B در افزایش فعالیت سلولهای مغزی و کاهش اختلالات حافظه موثر میباشد . مصرف این ماهی به دلیل پروتئین بالا به کودکان و زنان باردار نیز پیشنهاد میشود. همانگونه که ذکر شد گوشت ماهی زبان دارای مقادیر بالایی سلنیوم است این عنصر در جلوگیری از سرطانی شدن سلولهای بدن موثر میباشد. بنابراین مصرف این ماهی جهت کاهش ابتلا به سرطان نیز توصیه شده است. ماهی کفشک به دلیل دارابودن ویتامینهای گروه B در افزایش فعالیت سلولهای مغزی و کاهش اختلالات حافظه موثر میباشد.


ماهی مرکب یا سر پاورانمانند هشت پایان از رده سر پایان که یکی از عجیب ترین و منزوی ترین جانوران دریایی به حساب می ایند هستند .ویژگی سرپاوران این است که سر انها به صورت دو شاخه و قرینه یکدیگر میباشد این نرم تنان بی مهره به چهار دسته تقسیم میشوند دسته اول :ماهی مرکب – دسته دوم:هشت پایان یا اختاپوسها- دسته سوم : اسکلوییدها – دسته چهار:نوتیلوس – جالب است بدانید که بازوهای ماهی مرکب در اطراف سر آنها قرار داردکه این بازوها برای خزیدن وبدست آوردن غذا و حفظ تعادل این موجود زنده در آب دریا میباشد .خساک دارای دو چشم بزرگ است وباید بدانید که این موجود عجیب بدلیل وجود مس به جای آهن در خونش باعث شده که رنگ خون ماهی مرکب به جای قرمز بیرنگ متمایل به آبی باشد.
کیسه های مرکبی که ماهی مرکب در هنگام ترس رها میکند در نزدیک مخرج این جانور قرار دارد.
#ماهی_مرکب

ماهی شیر جنوب حاوی مقدار بالایی ید و کلسیم است که یکی از مواد مورد نیاز بدن است. ماهی شیر همچنین منبع خوبی از ویتامین های D و D3 است که در سلامت عمومی بدن موثر است. گوشت ماهی شیر از نظر قیمت مقرون به صرفه تر از ماهی های دیگه است و ماهی شیر ضایعات بسیار کمتری نسبت به ماهی های دیگر دارد و تیغ و تعداد فلس های ماهی شیر بسیار کم است به همین دلیل ماهی شیر از ماهیان بسیار محبوب و پرطرفدار کشور برای پخت و پز می باشد. ماهی شیر دارای گوشت لخم و طعمی بسیار خوشمزه است . ماهی شیر مناسب جهت سرخ کردن، قلیه ماهی ، مجبوس ماهی ، ودام ، سبزی پلو با ماهی، ماهی کبابی است . ماهی شیرهمچنین در گویش جزیره قشم به ماهی چنعت نیز گفته می شود و با نام های دیگری همچون کناد، درک و خیاط شناخت می شود اما بین مردم به ماهی شیر شهرت دارد