کل مطالب : 51
کل نظرات : 0
آمار کاربران
افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0
آمار بازدید
بازدید امروز : 438
بازدید دیروز : 284
ورودی امروز گوگل : 0
ورودی گوگل دیروز : 1
آي پي امروز : 29
آي پي ديروز : 54
بازدید هفته : 771
بازدید ماه : 2,311
بازدید سال : 19,625
بازدید کلی : 21,427
اطلاعات شما
آی پی : 35.168.110.128
مرورگر :
سیستم عامل :
امروز : چهارشنبه 26 مرداد 1401
- آشنایی با ماهی حسون
- لوگوی آرمان جنوب و تحفه
- ماهی یال اسبی
- ماهی شوریده و خواص آن
- شرکت پروتئین آرمان جنوب باحضور آقای واحدی مجری
- مجله خبری ۱
- خواص ماهی تیلاپیا را بهتر بشناسید
- آشنایی با ماهی سلطان ابراهیم یا حمیرو،حَمرا،سرخو کوچک
- آشنایی با ماهی گیدر یا ماهی تن
- آشنایی با سفره ماهی ها + تغذیه و نحوه شکار سفره ماهی
- حضور آقای واحدی مجری تلویزیون در شرکت پروتئین آرمان جنوب
- فرآوری و بسته بندی میگو
- آشنایی با ماهی شیر
- برش سفره ماهی
- ماهی بلک مارلین
- مجله خبری ۱
- خواص بسیار عالی ماهی ساردین و مزایای شگفت انگیر مصرف ساردین
- آشنایی با ماهی سلطان ابراهیم یا حمیرو،حَمرا،سرخو کوچک
- مجموعه تصاویر متحرک GIF سری دوم
- چگونه مصرف آبزیان باعث سلامتی انسان می شود ؟
- فرآوری و بسته بندی میگو
- آشنایی با ترموگراف دما و رطوبت
- چگونه مصرف آبزیان باعث سلامتی انسان می شود ؟
- طرز تهیه میگو سوخاری (ویدیو)
- آشنایی با سازمان غذا و دارو
- نمایی از بسته بندی ماهی طلال توسط پرسنل آرمان جنوب
- برش سفره ماهی
- آشنایی با ماهی طلال
- لوگوی طلایی
- حضور آقای واحدی مجری تلویزیون در شرکت پروتئین آرمان جنوب

ویژگی گوشت ماهی مارلین ، یکی از ماهی های صنعتی ماهی مارلین است. این ماهی در آب های دریای عمان، خیلج فارس و اقیانوس هند قابل صید است. این ماهی معمولا برای کنسرو استفاده می شود. اما دیده شده این ماهی به صورت بسته بندی نیز به فروش برسد
ماهی مارلین در گونه های مختلفی وجود دارند. این تفاوت باعث تفاوت هایی در وزن و طول عمر آن نیز می شود. به صورتی که ماهی ها مرد در این گونه 18 سال و زن ها 27 سال عمر می کنند. این تفاوت ها اما تاثیری در ویژگی گوشت ماهی مارلین ندارد.
بیشترین وزنی که ماهی مارلین تا به حال صید شده است 818 کیلوگرم بوده است. این ماهی دارای سرعت خارقالعاده ای نیز هست. این ماهی می تواند با سرعت 110 کیلومتر بر ساعت حرکت کند. این ماهی شباهت های زیادی هم با نیزه ماهی دارد.
این ماهی می تواند پرش های فوق العاده هم داشته باشد که به عنوان ماهی پرنده نیز معروف شده است. طی مطالعات فقط کوسه می تواند دشمن این ماهی شناخته شده است. خود این ماهی یک ماهی مهاجم است.
ویژگی گوشت ماهی مارلین
ویژگی گوشت ماهی مارلین کاملا شبیه به دیگر ماهی های تن است. ماهی مارلین دارای گوشت سفید و سیاه است. شباهت هایی بین گوشت ماهی مارلین و گوشت گوساله نیز وجود دارد.
این ماهی بیشتر برای کنسرو استفاده می شود اما بسته بندی این ماهی نیز در بازار هست. قسمت سیاه گوشت این ماهی کمی طعم تلخی دارد. اگر انواه ماهی تن را به صورت تازه خریداری کردید بهتر است که بگویید که این قسمت را جدا کنید.
بدن این ماهیان دراز و کم و بیش از دو پهلو فشردهاست. آرواره بالا درازتر شده است و به صورت یک نیزه دراز درآمده است که مقطع عرضی گرد دارد. دهان قابل بیرون زدن نیست و دندانهای ظریف و سوهان مانند در هر دو آرواره وجود دارد. منفذ آبششی وسیع و غشاهای آبششی به هم ملحق شدهاند، اما از ناحیه گلو آزاد هستند. هیچ خاری بر روی کمانهای آبششی وجود ندارد و رشتههای آبششی شبکه مانند هستند. دو باله پشتی دارند که نزدیک یکدیگر قرار گرفتهاند، باله پشتی اول بسیار بزرگتر از باله دوم است. دو باله مخرجی نیز دارند، باله مخرجی دوم از باله اول کوچکتر است و از اندازه و شکل به باله پشتی دوم شباهت دارد.
این ماهی در آبهای خلیج فارس کم و به ندرت صید میشود. اغلب در بندر چابهار توسط گروه صیادان به روش قلاب گیری و تور پیاله ای صید می شود
نیزهماهی گوشت لذیدی دارد و مزهاش نزدیک به ماهی هوور است. گوشت این ماهی بخاطر وجود آستاگزانتین ارزش غذایی بالایی دارد.